به گزارش بیداربورس به نقل از دنیایاقتصاد، آنان از اینکه در سالی که بهنام رفع موانع تولید نامگذاری شده، چنین طرحی ارائه میشود، متعجب بودند و میگفتند معلوم نیست تصمیمگیران بورسی با مجرمسازی سرمایهگذاران بهدنبال چه هستند. سهامداران و فعالان بازار به اینکه آموزش و اطلاعرسانی قرار است محدود شود، گلایه داشتند و میپرسیدند اگر آموزش و دعوت به بورس جرم است و ۱۵ سال زندانی دارد، افرادی را که ملت را برای حضور در بازار سرمایه دعوت کردند و گفتند همهچیز خود را به بورس بسپارند باید چند سال به زندان بروند؟
یکی از این کاربران در اعتراض به پیشنویس تدوین شده نوشت: «هر بار بازار میخواد خودشو جمع کنه و بالا بره، یه نیروی درونی اتفاقی رقم میزنه و یا حرفی میزنه که اعتماد کامل از بین بره و همه فروشنده بشن و عطای بازار سرمایه را به لقایش ببخشند! یه روز قیمتگذاری دستوری برای صنایع مختلف بهانه است! یه روز قوانین جدید در مورد آموزش!»
یک کاربر دیگری نوشت: «ما هم بلدیم بریم تو بازارهای سفتهبازی دلار، سکه و ملک ولی موندیم تو بورس تا هم به کشورمون خیانت نکرده باشیم و هم شرکتها بتونن از سرمایه امثال ما تامینمالی کنن و به تولید داخلی کمک کرده باشیم، ولی شما دارید با ما برخورد گازانبری میکنید.»
برخی از کارشناسان هم به آن بخش از این پیشنویس انتقاد داشتند که با روالی که برای انتخاب و تایید اعضای شورایعالی بورس درنظر گرفته شده، در آینده ممکن است مهمترین تصمیمات برای بازار سرمایه توسط افرادی گرفته شود که توان قبولشدن در آزمون دسترسی آنلاین کارگزاریها را نیز ندارند.
کاربرانی که دیروز هشتگ سهامدار مجرم نیست را استفاده کردند معتقد بودند قوانین تحمیل میشوند چون همیشه زمینه پذیرش آنها فراهم بوده است. آنان تاکید داشتند برای اینکه قوانین تحمیل نشود باید اعتراض و مشارکت کرد و برای تدوین قانون درست پیشنهاد داد. آنان میگفتند درست است که سهامدار مجرم نیست اما باید پیگیر حقوق خود باشد.
نظر شما