هشدار یک مؤسسه بین‌المللی درباره رکود اقتصادی جهان

مؤسسه بین‌المللی دارایی (IIF) در گزارشی هشدار داد که احتمال رکود جهانی با ترکیبی از شوک‌های اقتصادی "به شدت در حال افزایش" است.

به گزارش بیداربورس به نقل از نشنال نیوز، مؤسسه بین‌المللی دارایی (IIF) در گزارشی اعلام کرد که احتمال رکود جهانی با ترکیبی از شوک‌های اقتصادی از جمله تاثیرات جنگ اوکراین بر منطقه یورو، عدم اطمینان از آینده بازار چین در پی همه گیری کووید-۱۹ و بدترشدن شرایط وخیم مالی آمریکا، "به شدت در حال افزایش" است.

این مؤسسه در گزارش اخیر خود با هشدار درباره قریب الوقوع بودن رکود جهانی تأکید کرد که پیش بینی اولیه این مؤسسه بر منطقه یورو متمرکز شده است، جایی که جنگ اوکراین موجب کاهش سرعت رشد اقتصادی می‌شود و همچنین روی چین، جایی که محدودیت‌های کرونایی باعث کاهش رشد اقتصادی در سه ماهه دوم سال شده است.

مؤسسه بین‌المللی دارایی در این گزارش می‌گوید: ترکیب همین دو مورد قبلاً کافی بود تا پیش‌بینی خود را برای رشد جهانی در سال ۲۰۲۲ نزدیک به صفر اعلام کنیم، و با تغییر آماری قابل‌توجهی نسبت به سال گذشته تطبیق دهیم.

این گزارش افزود: با این حال، از زمانی که ما این پیش‌بینی را انجام دادیم، داده‌های ایالات متحده بیش از همه جا به طور شگفت‌آوری سقوط کرده است. این امر ناشی از وخیم‌تر شدن شرایط مالی ایالات متحده صورت گرفته است، به طوری که نرخ وام مسکن بیشترین افزایش خود را - در شرایط واقعی - در بیش از ۱۵ سال گذشته داشته است.

در ادامه گزارش مؤسسه IIF آمده است: رکود سریع اقتصادی در ایالات متحده پیش بینی ما را برای رشد جهانی از نزدیک به صفر به انقباض کامل می برد.

این مؤسسه که مقر آن در واشنگتن واقع شده است، در گزارش خود در تاریخ ۲۶ مه پیش‌بینی خود را برای اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۲ به ۲.۳ درصد کاهش داد در حالی که برآورد قبلی ۴.۶ درصد بود.

این شرکت همچنین پیش‌بینی رشد خود را برای رشد منطقه یورو در سال جاری میلادی از ۳ درصد به ۱ درصد کاهش داد و گفت که این آغازی برای رکود اقتصادی است.

در میان افزایش فشارهای تورمی، افزایش شدید نرخ بهره توسط بانک های مرکزی و جنگ اوکراین، ترس از رکود جهانی به طور پیوسته افزایش یافته است.

در ماه آوریل، صندوق بین المللی پول به دلیل جنگ روسیه در اوکراین و افزایش تورم ناشی از افزایش شدید قیمت کالاها، پیش بینی خود را برای رشد اقتصاد جهانی در سال جاری به ۳.۶ درصد کاهش داد.

کد خبر 18840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =