انصراف از پیشنهاد مالیات تراکنش های بیش از ۱۰میلیون تومان و مفید برای بورس

نماینده مجلس از عدم پیگیری پیشنهاد دریافت مالیات از تراکنش های بانکی بیش از ۱۰ میلیون تومان خبر داد و اعلام کرد این پیشنهاد می توانست باعث حذف هزاران میلیارد تومان ناشی از معاملات سهام شود.

به گزارش بیدار بورس به نقل از بورس پرس، محمدرضا میرتاج الدینی که هفته گذشته با اعلام پیشنهاد دریافت مالیات جدید از تراکنش های بیش از ۱۰ میلیون تومانی ، خبرساز شده بود با اعلام برخی سو برداشت ها ، دست به شفاف سازی زد و اعلام کرد : مناسب است در مورد پیشنهاد تراکنش های بانکی که به دلیل انعکاس ناقص، سو برداشت هایی شد نکاتی را عرضه بدارم:

۱. در بررسی منابع طرح یارانه کالائی از طرف مرکز پژوهش‌های مجلس و بعضی نمایندگان، پیشنهاد عوارض به میزان "سه در هزار" از تراکنش های بالای بانکی ارائه شده بود و بعضی صاحبنظران حوزه اقتصاد هم می‌گفتند در صورت اجرای آن سایر مالیات‌ها را هم می‌توان، ملغی کرد. مانند بورس که علاوه بر شفافیت مالی،  سالانه هزاران میلیارد تومان درآمد مالیاتی برای خزانه دارد.

۲. این پیشنهاد به‌رغم ایجاد شفافیت مالی با اشکالاتی چون نداشتن مبنای صحیح اخذ عوارض، آسیب دیدن سپرده گذاری و... مواجه بود.

۳. اینجانب درگفت و گو با رادیو اقتصاد به قصد استفاده از نظرات کارشناسان اقتصادی جامعه و کنکاش بیشتر، آنرا طرح کردم و رقم را هم کاهش و برای تراکنش های بالا پیشنهاد دادم تا فشار بر افراد متوسط به پایین پیش نیاید. یک در هزار برای تراکنش های بالای ده میلیون تومان رقم ناچیزی است و با این شرط که اگر این مساله لحاظ شود، سایر مالیات ها لغو یا کاهش پیدا کند.

۴.بی‌شک نظر کارشناسان و مردم به تبیین پیشنهاد کمک می‌کند و در اینجا هم فرصت تضارب آرا و بررسی بیشتر پیش آمد که مشخصا اغلب نظرات مخالف بود هرچند پیشنهادهای تکمیل کننده هم ارائه شد. بنابراین جمع بندی اینجانب و بعضی از دوستان این شد که پیشنهاد مطروحه را دنبال نکنیم.

۵. دراین میان، عده ای اشتباه در ذکر عدد و رقم را سوژه تاخت و تاز قرار دادند. مخصوصا در میان اصلاح طلب ها، فضای کارشناسی و نقد علمی را به فضای تخریب و شانتاژ خبری و حمله به مجلس انقلابی تبدیل کردند که جای بسی تاسف است.

مجلس خانه ملت و محل بررسی ایده ها و نظرات گوناگون است و با تضارب آرا می توان به نظرات صائب رسید و در راستای مصالح کشور و منافع ملت گام برداشت، این راه نباید بسته شود.طبعا، ایجاد خفقان رسانه‌ای، باعث بسته شدن راه گفتگو و ممانعت از ارائه ایده‌های نو خواهد بود که با پویایی و رشد و توسعه در تضاد اشکار است. همواره رهبر فرزانه و حکیم انقلاب همگان مخصوصا نخبگان جامعه را به گفتگو و نقد عالمانه دعوت کرده اند.

کد خبر 397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =