بازدهی مناسب صنایع کوچک در هفته پیش رو

اگر نرخ دلار به کمتر از ۲۷ هزارتومان برسد شاخص نیز تا رقم یک میلیون ۴۵۰ واحد ممکن است اصلاح کند و شاید هم کمتر اما اگر دلار بالای ۲۷ و ۴۰۰ باشد و از طرف دیگر نرخ نیمایی دلار نیز فاصله خود را با نرخ آزاد دلار کمتر کرده و این گپ را پر کند میتوان بگوییم هفته پیش رو هفته ای خنثی برای بازار سهام خواهد بود که احتمالا صنایع کوچک بازدهی بیشتری از صنایع بزرگ و صادرات محور خواهند داشت.

محمدرضا قاسمی مدیرتحلیل  کارگزاری مبین سرمایه به بیداربورس گفت: با توجه به روند معاملات هفته دوم شهریور، به نظر بازار تحت تاثیر روند نرخ ارز بوده و بعد از آن به گزارشات مردادماه واکنش نشان میدهد که این فاکتور  تاثیر کمتری بر این معاملات داشته است و به میزان گزارش های فصلی اثرگذار نبوده است.
قاسمی افزود: شاهدیم که در شروع شهریور و ارسال گزارشهای ماهانه، نرخ ارز تاثیر منفی بر بازار گذاشته و برعکس گزارشات ماهانه تاثیر مثبت میگذارد چرا که در گزارشات ماهانه شاهد بوده ایم که اکثر صنایع چه نرخی و چه مقداری محصولات خود را با افزایش به فروش رساندند و وضعیت بهتری را به نسبت ماه های گذشته رقم زدند.
این مدیر تحلیل گفت: وضعیت خروج پولی که در هفته قبل  روزهای دوشنبه و سه شنبه شاهد بوده ایم و ترسی که در هفته قبل وجود داشت  باید ببینیم که این هفته آیا کاهش پیدا میکند یا خیر. اگر نرخ دلار به کمتر از ۲۷ هزارتومان برسد شاخص نیز تا رقم یک میلیون ۴۵۰ واحد ممکن است اصلاح کند و شاید هم کمتر اما اگر دلار بالای ۲۷ و ۴۰۰ باشد و از طرف دیگر نرخ نیمایی دلار نیز فاصله خود را با نرخ آزاد دلار کمتر کرده و این گپ را پر کند میتوان بگوییم هفته پیش رو هفته ای خنثی برای بازار سهام خواهد بود که احتمالا صنایع کوچک بازدهی بیشتری از صنایع بزرگ و صادرات محور خواهند داشت.
قاسمی به گزارشات ماهانه مرداد اشاره کرد و گفت: یکی از صنایع که گزارشات خوب ماهانه را منتشر کرد صنایع اوره ی بودند که افزایش نرخ خوبی در محصولات صادراتی داشتند ، این در حالی است که نرخ جهانی اوره در مردادماه رشد چندانی نداشت و به نظر تخفیفات (ناشی از تحریم ها) کاهش چشمگیری پیدا کرده است. از آنجا که پالایشی ها نیز نسبتا وضعیت خوبی دارند، پارسان به عنوان یک هلدینگ اوره ای و پالایشی می تواند با اتکا به سود تقسیمی پاییز از گزینه های جذاب گروه شیمیایی باشد.
وی افزود: از سایر صنایع  روند خیلی خاصی انتظار نخواهیم داشت به جز صنعت زغال سنگ که دلیل آن این است که نرخ محصولات این صنعت وابسته به صنعت فولادی است که میتوان انتظار رشد نرخ داشت ولی هزینه های حمل حامل های انرژی فولادی ها را ندارند.

کد خبر 6713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =