به گزارش بیدار بورس؛ معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران در تشریح مولدسازی اموال غیر منقول و املاک شهرداری گفت: اصطلاح مولدسازی دارایی های غیر منقول حدود ۷ تا ۸ سالی است که در کشور مطرح شده و در بودجه های سنواتی دولت نیز به این موضوع طی ۴ یا ۵ سال اخیر توجه کرده تا بتواند از دارایی های منجمد خود در جهت توسعه کشور استفاده کند و آنها را نقد کند.
ابوالفضل فلاح افزود: شهرداری تهران نیز برای سال ۱۴۰۱ برنامه ای را در نظر گرفته تا اموال و املاک شهرداری تهران را که ثروت قابل توجه مردم است وبه واسطه همکاری شهرداری با بخش خصوصی دائما تولید می شود، از طریق شیوه های نوین مولد کرده و آن منابع را تبدیل به پروژه های عمرانی کند.
فلاح با تاکید دوباره این موضوع که شهرداری برای مولدسازی این املاک و دارایی ها برنامه جامعی دارد اظهار کرد: آنچه که تاکنون برای فروش اموال اتفاق می افتاده آن بوده که املاک و اموال را در ازای فعالیت پیمانکاران به آنها می داد یا از روش های سنتی مزایده استفاده می کرد.
وی یادآور شد: در روش مزایده فرصت یک ماهه نیاز است و چنانچه استقبالی هم صورت نگیرد مزایده مجدد آن نیز به یک فرصت یک ماهه دیگر نیاز دارد اما در شیوه جدید از بورس کالا کمک گرفته شد. به این ترتیب با تفاهمی که با بورس داشتیم وارد این عرضه خواهیم شد.
به گفته فلاح ازجمله مزایای عرضه املاک شهرداری در بورس کالا پیوستگی عرضه ها، شفافیت و قابل رصد بودن است.
وی تصریح کرد: بورس به عنوان تالار شیشه ای برای مردم قابل رصد است. نکته مهم بعدی در این شیوه فروش املاک این است که در این شیوه املاک و دارایی های شهرداری که متعلق به مردم است مولد می شود چون به قیمت واقعی فروخته می شود در حالی که در شیوه های قبلی شاهد تضییع ارزش املاک و اموال بودیم چون در برخی موارد بالغ بر ۵۰ درصد از ارزش دارایی ها کاسته می شد.
وی در بخش پایانی صحبت های خود اظهار کرد: منابع حاصل از فروش املاک در بورس. صرف حوزه های عمرانی شهر خواهیم کرد.
نظر شما