شورای رقابت باید جواب میلیون‌ها سهامدار را بدهد

یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه برخی افراد با رپرتاژ آگهی‌ برای انتشار اخبار در فضای مجازی تاثیر بسیاری بدی را بر روند بورس گذاشتند، گفت: مقام‌های قضایی باید پیگیری کنند که چگونه برخی نظر شخصی خود را از طریق سربرگ رسمی در بازار منتشر می‌کنند و باعث ضرر و زیان سنگین سهامداران می‌شوند؟

به گزارش بیداربورس حسین زمانی به تاثیر نامه اخیر شورای رقابت مبنی بر توقف عرضه خودرو در بورس کالا و نیز تاثیر آن بر معاملات بازار سهام اشاره کرد و افزود: به طور ۱۰۰ درصد نامه شورای رقابت تاثیرگذار بر روند منفی بازار بود.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه سخنگوی وزارت صمت هم خبر را تکذیب کرد اما شیطنت رسانه ای و افرادی که از رانت های وسیع برخوردارند از طریق رپرتاژ آگهی ها برای انتشار برخی اخبار در فضای مجازی تاثیر بسیاری بدی را بر روند بازار گذاشتند و زمینه‌ساز ریزش شدید بازار شدند.

زمانی خاطرنشان کرد: برخی رسانه‌ها خبر روز گذشته را تا جایی که توانستند بلد کردند اما در آینده مشخص می‌شود که این افراد تحت تاثیر چه اتفاقی این اخبار را منتشر کردند و چه نفعی را از این حاشیه‌ها می‌برند.

به این گفته این کارشناس بازار سرمایه، متاسفانه نامه شورای رقابت و اختلافات ایجاد شده باعث ضرر و زیان سنگین چند هزار میلیارد تومانی سهامداران در بازار شد.

وی اعلام کرد: زمانی که نامه شورای رقابت منتشر شد بازار در وضعیتی بسیار حساس قرار داشت و در نقطه مقاومت یک میلون و ۶۰۰ هزار واحد قرار گرفته بود اما آن اقدام از سوی شورای رقابت باعث شد تا شاخص بورس نه تنها نتواند از این نقطه عبور کند بلکه زمینه ریزش سنگین بازار فراهم شد.

زمانی ادامه داد: در ادامه چنین حاشیه‌ای که شورای رقابت در بازار ایجاد کرد، روز گذشته بیش از یک هزار میلیارد تومان از بازار خارج شد و شاهد فروش‌های سنگین در بازار بودیم که این اتفاق فقط ناشی از نامه منتشر شده شورای رقابت بود.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: رییس شورای قابت اعلام کرده است که نامه منتشر شده نظر شخصی بوده که بهتر است سازمان بورس تحت تاثیر زیان‌های سنگین سهامداران طرح شکایتی را در این خصوص طراحی کند، حتی مقامات قضایی باید از این اتفاق و از شخص مورد نظر توضیح بخواهند که چگونه نظر شخصی خود را از طریق سربرگ رسمی در بازار منتشر می کنند و باعث تاثیر منفی بر شاخص بورس و ضرر و زیان سنگین سهامداران می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: تایید و تکذیب های اخبار در مورد صندوق‌های پالایشی و نیز اختلاف ایجاد شده بین وزارت نفت و وزارت اقتصاد یکی از عوامل تاثیرگذار بر ریزش ۲ سال گذشته شاخص بورس بود که باعث شد تا بازار از ۱۹ مرداد سال ۹۹ در مسیر ریزشی قرار بگیرد و زمینه ساز خروج سرمایه‌گذاران از بازار سهام شود.

زمانی اظهار داشت: در آن زمان هم سازمان بورس منفعل عمل کرد و بابت عرضه‌های سنگین ایجاد شده توسط سازمان خصوصی‌سازی هیچ پیگیری انجام شد و شکایتی را طراحی نکرد.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه ارزندگی بازار سهام نسبت به بازار رقیب دلار، سکه و ارز به همه ثابت شده است، گفت: بازار سهام از دیگر بازارها عقب قرار دارند و جذابیت و ارزشمندی بیشتری نسبت به دیگر بازارها دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مشکل عرضه خودرو در بورس برطرف شود می‌توان شاهد روزهای بهتری در بازار باشیم.

منبع: ایرنا
کد خبر 26456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =