افزایش سرعت ورشکستگی شرکت‌های آمریکایی

شرکت‌های آمریکایی در طول شش ماه منتهی به ژوئن (خرداد، تیر) سال جاری میلادی، بیش از هر نیم‌سال دیگری از سال ۲۰۱۰ میلادی ورشکسته شدند؛ زیرا نرخ‌های بهره بالا به‌طور بی‌سابقه‌ای بر کسب‌وکارهای آمریکایی فشار وارد کرده است.

به گزارش بیدار بورس از وبگاه مارکِتس اینسایدِر، بر اساس داده‌های منتشر شده از سوی شرکت اِس اَند پی گلوبال، ورشکستگی شرکت‌ها در نیمه اول سال جاری میلادی حتی از دوره مشابه در سال ۲۰۲۰ میلادی، که همه‌گیری ویروس کرونا اقتصاد را ویران کرد، پیشی گرفته است.

بانک سیلیکون‌ولی، شرکت کالاهای خانگی بِد بَث اَند بیاند (BBBY)، شرکت خودروسازی لوردستاون (Lordstown) و مِدیامَث هلدینگز برخی از نام‌های شناخته‌شده‌ای هستند که در شش ماه گذشته ورشکسته شدند.

شرکت اِپیک (Epiq) در گزارش خود آورده است: مجموع شرکت‌های ورشکسته در حال حاضر در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، ۶۸ درصد افزایش یافت و به حدود ۳۰۰۰ رسید.

از بهار گذشته که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) نرخ بهره را به میزان حیرت‌آور ۵۰۰ واحد افزایش داد تا بالاترین تورم چند دهه اخیر را مهار کند، شرکت‌های آمریکایی زیر فشار شدید ناشی از افزایش هزینه‌های بدهی و زیان اوراق قرضه قرار گرفته‌اند.

کارشناسانی از جمله دیوید روزنبرگ (David Rosenberg)، اقتصاددان، و مایک ویلسون (Mike Wilson)، کارشناس شرکت خدمات مالی مورگان استنلی، پیش‌بینی کرده‌اند که اقتصاد در سه‌ماهه آینده وارد رکود خواهد شد.

گرِگ مورین (Gregg Morin)، معاون توسعه کسب‌وکار و درآمد در شرکت اِپیک، گفت: این روند به مشکلات کنونی اقتصادی کسب‌وکارها، اشاره دارد که تحت تأثیر افزایش نرخ‌های بهره، تورم و افزایش هزینه‌های استقراض هستند.

بررسی شرکت اِس اَند پی گلوبال نشان می‌دهد که حتی برخی از شرکت‌های بزرگ‌تر نیز برای مقابله با این فشار تلاش می‌کنند و ۱۵ شرکت که هر کدام بیش از یک میلیارد دلار بدهی داشتند، در نیمه اول سال جاری میلادی اعلام ورشکستگی کردند.

افزایش ورشکستگی شرکت‌ها نشانه‌ای نگران‌کننده برای اقتصاد کلان آمریکا است که در حال حاضر زیر فشار تأثیرات افزایش تهاجمی نرخ بهره فدرال رزرو قرار دارد.

کد خبر 31692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =