امیرحسین جنانی، در گفتوگو با خبرنگار بیدار بورس بیان کرد: با فروکش کردن ریسکهای سیاسی، قیمتها در بازار سهام در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. وضعیت گزارشدهی شرکتها نیز بد نیست؛ اما بازار حرکت نمیکند و همچنان در مسیر درجا زدن و حرکت آرام پیش میرود. حتی در معاملات روز گذشته نیز علیرغم شروعی مثبت، شاهد افزایش عرضهها بودیم.
کارشناس بازار سرمایه افزود: در روندهای نزولی، برای تائید برگشت شاخص باید منتظر شکست مقاومت باشیم و در مورد شاخص در حال حاضر، مقاومت نزدیک محدوده ٢ میلیون و ٢٣٠ هزار واحد است.
جنانی در ادامه گفت: به نظر آنچه بیش از هر چیزی بازار سرمایه در این شرایط به آن احتیاج دارد، دو موضوع است:
۱) آرامش اقتصادی و ایجاد فضای مثبت و شرایط خوب و ترسیم یک چشمانداز مثبت که بهعنوان اولین گام باید خود را در نرخ دلار نیما و تحولات آن نشان دهد.
۲) رسیدن اخبار مهم از شرکتها که به نوعی عقلانیت نسبی دولت در تصمیم گیریهای اقتصادی را بروز دهد. و البته که در حال حاضر هیچ یک از این دو دیده نمیشود.
وی ضمن تاکید بر ارزندگی بازار سرمایه، اظهار کرد: در حال حاضر مشکل بازار ارزندگی نیست، همه اذعان دارند که بازار در شرایط فعلی قابلیتهای قوی دارد و بسیاری از تحلیلگران معتقدند در حال حاضر، خلا این دو جریان و عدم بروز اتفاقات یاد شده در بازار موجب بیانگیزگی و عدم ورود جریان پول به بازار شده و ما حرکت لاک پشتی را در بازار شاهدیم که در عین ارزندگی، حرکت جبرانی خود را در قیمتها بروز نمیدهد.
معرفی گزینههای مناسب برای سرمایهگذاری
کارشناس بازار سرمایه در معرفی گزینههای مناسب برای سرمایهگذاری گفت: در گروه فلزات، قیمتهای جهانی جذاب شده؛ فلز "روی" در آستانه شکست ٣ هزار دلار است و "کروی" ، "فاسمین" ، "کاما" و "فروی" و.. می توانند تحت تاثیر این موضوع قرار بگیرند (در شرایط طبیعی بازار) و باید قیمت روی را دنبال کرد. تثبیت بالای ٣ هزار دلار، خبر خوبی برای گروه "روی" خواهد بود. "مس" جهانی نیز در محدوده ١٠٢٠٠ دلار در حال معامله است؛ ولی در بورس ما "فملی" و "فباهنر" در مسیر نزول هستند. در صورت برگشت بازار و پایداری مس بالای ١٠ هزار دلار، این تناقض قیمتی می تواند باعث شکلگیری برگشت قوی در هر دو سهم گردد.
وی اضافه کرد: از بین هلدینگها، مهمترین خبر بحث عرضه پالایشگاه ستاره خلیج فارس است؛ خبری که میتواند برای "تاپیکو" و "شستا" در صورت قطعی شدن بسیار مهم باشد. البته با شرایط فعلی بازار نمیتوان انتظار عرضه اولیه قوی داشت، مگر برنامهای برای بازار داشته باشند. "وخارزم" نیز با ارزش بازار حدود ٩٢٠٠ میلیارد تومانی در گزارش ٦ ماهه تلفیقی، ٢٤٠٠ میلیارد تومان محقق کرده و قابل بررسی است.
نظر شما