آغاز اولین تأمین مالی شرکت پروژه‌محور از بازار سرمایه در سال جدید

علم الهدی از آغاز تامین مالی اولین شرکت پروژه‌محور بازار سرمایه در سال جدید از طریق پذیره‌نویسی سهام ناشی از سلب حق‌ تقدم در افزایش سرمایه شرکت پروژه طلوع فولاد پارس خبر داد.

به گزارش بیدار بورس، سید مهدی علم‌الهدی تاکید کرد: فرابورس تلاش می‌کند تا تأمین مالی بخش مولد اقتصاد را در سالی که به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، توسعه دهد.

معاون توسعه بازار فرابورس گفت: موضوع این افزایش سرمایه تکمیل و بهره‌برداری از خط تولید مگامدول آهن اسفنجی با ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در شهرستان سیرجان است.

او با اشاره به این‌که رقمی که از طریق این پذیره‌نویسی برای پروژه مدنظر از بستر فرابورس تامین مالی می‌شود، ۱۲۰۰ میلیاردتومان خواهد بود، اعلام کرد: مطابق پیش‌بینی‌ها زمان بهره‌برداری شرکت پروژه طلوع فولاد پارس سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 39258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =