به گزارش بیدار بورس، نشست خبری گروه مدیریت سرمایه گذاری امید به مناسبت بیستوسومین سالگرد تاسیس این شرکت، برگزار شد.
از افزایش سرمایه ٢٠٠ درصدی تا عرضه ۵ شرکت تابعه در بازار سرمایه
سید بابک ابراهیمی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری امید در ابتدا با اشاره به برنامههای جاری و آتی شرکت گفت: طی ۶ ماه آینده ۵ شرکت تابعه را وارد بازار سرمایه خواهیم کرد. شرکت هایی که در لیست ورود به بازار سرمایه در ۶ ماه آینده قرار گرفته اند، شامل شرکت سرمایه گذاری توسعه فولاد آهن گل گهر (به جرات بزرگ ترین و پیشرفته ترین خط تولید فولاد در ایران است. مگامدول یک میلیون و ۶٠٠ هزار تنی آن با بازدید ریاست جمهوری افتتاح گردید، سرمایه آن حدود ۶٠ همت است)؛ پترو امید آسیا؛ ساختمانی سپه؛ سرمایه گذاری مهر؛ و نیروگاه منجیل است.
او اضافه کرد: سرمایه گذاری مشارکتی در دارویی مدرس داشتیم که به تولید رسیده و برنامه هایی برای توسعه سرمایه گذاری های کوچک داریم. انتظار میرود تا پایان سال سود تقسیمی حدود ٢۵٠ تومان به ازای هر سهم برآورد شود. همچنین برنامه داریم فروش شرکت را در بورس کالا انجام دهیم که به شفافیت و اطلاع رسانی کمک میکند و این خبر خوب است که در سه مجموعه معدنی امید انجام میشود.
او افزود: تامین مالی پروژههای شرکت زیر مجموعه یکی از برنامههای امید است که در دستور کار قرار گرفته است و در قالب مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای گروه از محل مطالبات تا حال شده و پرداختهای نقدی و غیر نقدی بوده است. ما یک هلدینگ سیمانی تشکیل دادهایم که بتوانیم این شرکت سیمانی را هم عرضه اولیه کنیم.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری امید در خصوص افزایش سرمایه "وامید" اظهار کرد: رایزنیهایی با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد داشته ایم که مجوز بگیریم تا بانک سپه کمک کند و افزایش سرمایه امید ثبت شود. این افزایش سرمایه میتواند کمک بزرگی کند. تا به اینجا به دستور شورای عالی بانک مرکزی رسیده است. افزایش سرمایه شرکت حدود ۲۰ همت (۲۰۰ درصد) براورد میشود. در شرکت های اصلی ۴ همت افزایش سرمایه داریم.
سید بابک ابراهیمی در رابطه با سایر برنامههای "وامید" گفت: حوزه های پر بازده نفت و گاز و پتروشیمی را شروع کرده ایم و تفاهمنامه هایی با سه شرکت هلدینگ خلیج فارس، غدیر و سهام عدالت انجام داده ایم. یک هلدینگ سیمانی و ساختمانی تشکیل دادیم و قصد عرضه اولیه داریم. هدف از این مورد نیز کنترل بر شرکتهای زیر مجموعه امید است.
او افزود: پتروشیمی سرمایهگذاری در پایین دست، توسعه میدانهای مربوط به حوزه پتروشیمی در بخش نفت و گاز که سوددهی مطلوبی داشته باشند. همه امید را به اسم صنعت و معدن میشناسند، اما ما امید را به دو بال متوازن در پتروشیمی و معدن تبدیل میکنیم. برنامههایی برای توسعه در میدانهای گازی و نفتی هم در دستور کار داریم و با مجموعه وزارت نفت هم مذاکراتی انجام دادهایم.
او ادامه داد: ۱۰ همت انتشار اوراق تامین مالی برای شرکتها داشتهایم که برای مجموعه امید بوده است. در اوراق شرکتی ١،۴ همت صکوک توانسته ایم منتشر کنیم. برنامه احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۵٠٠ مگاوات به مبلغ ٣٣٠ میلیون یورو را هم داریم.
چند خبر خوش برای سهامداران
در بخش دیگری از این نشست، وحید خاشعی معاون سرمایه گذاری و امور شرکتها و مجامع گروه مدیریت سرمایه گذاری امید بیان کرد: در دوره جدید مدیریت امید چند استراتژی مهم پایه گذاری شده است. استراتژی اول، متنوع سازی پرتفو امید است، سرمایه گذاری ویژه ای که امید در تکمیل زنجیره ارزش فولادی ها و ورود به حوزه انرژی و نفت و گاز دارد. این موضوع باعث میشود در رنکینگ امید عملکردی صعودی داشته باشد. پروژه های ۵٠٠ مگاواتی برق، خورشیدی، پروژه های مخازن و میدان نفتی و... از پروژه هایی است که در حال آغاز هستند.
او افزود: استراتژی امید در دوره جدید بحث کیفی سازی سود است. مجامع شرکت های تابعه در حال انجام است و سیاست تقسیم سود حداکثری است که میتواند خبری خوب باشد. تسویه مطالبات سهامداران به خوبی انجام و پرداخت شده است. میزان مطالبات در مجموع سهامدار خرد: ۴ همت و صندوق بازنشستگی: ٢،۴ همت و بانک سپه: ٧ همت بوده است.
خاشعی اضافه کرد: سومین استراتژی افزایش سرمایه است که اگر در بانک مرکزی مجوز آن ثبت شود و بانک سپه مشارکت در آن را از محل مطالبات انجام دهد، امید سومین شرکت سرمایه گذاری چند رشته ای در بازار سرمایه خواهد بود.
ابراهیمی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری امید در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص نرخ ارز و میزان صادرات گفت: قرارداد ٢۵ ساله با وزارت نفت داریم و درآمد ارزی مان تضمین شده و در ۶ ماه آینده محقق خواهد شد. بحث سیاست گذاری فروش دست ما نخواهد بود.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری امید همچنین گفت: ناترازی های انرژی اعم از گاز و برق بر عملکرد امید تاثیر میگذارد. بحث ذخیره سازی گاز و برق را جلو برده ایم تا ناترازی را مدیریت کنیم.
نظر شما