رشد قابل توجه بهای جهانی اوره در میان بحران انرژی

در بازار اوره ایران، پتروشیمی کرمانشاه یک محموله به قیمت ۳۷۷ دلاری برای فروش به مزایده گذاشت که مطابق قیمت‌های فعلی است و با توجه به عرضه بسیار محدود تولیدکنندگان ایرانی قیمت‌های FOB ایران نیز رشد داشته است.

به گزارش بیدار بورس، بازار اوره با نزدیک ترین شدن به فصل کاشت در هند رونق بیشتری پیدا کرده است و در حال حاضر شاهد افزایش حجم معاملات هستیم. 

این افزایش تقاضا از سمت هند منجربه رشد قیمتی نیز در اوره شده است به نحوی که طبق گزارشات قیمت FOB در مصر به بالای ۴۵۰ دلار به ازای هر تن رسیده است، چرا که تولیدکنندگان مصری نیز وضعیتی مشابه به تولیدکنندگان ایرانی را تجربه می‌کنند و در حال حاضر با ۷۰% ظرفیت خود فعالیت می‌کنند. در بازار عربستان نیز شرکت سابیک عربستان نیز یک محموله به قیمت ۴۳۰ دلار به ازای هر تن به فروش رساند. 

اما در بازار اوره ایران، پتروشیمی کرمانشاه یک محموله به قیمت ۳۷۷ دلاری برای فروش به مزایده گذاشت که مطابق قیمت‌های فعلی است و با توجه به عرضه بسیار محدود تولیدکنندگان ایرانی قیمت‌های FOB ایران نیز رشد داشته است. 

هرچند در هفته اخیر شاهد بهبود وضعیت تولید بودیم اما تولیدکنندگان ایرانی از جمله پتروشیمی پردیس و شیراز بخش بزرگی از تولید خود را به مصرف داخلی اختصاص داده‌اند، اما با توجه به اینکه پیش‌بینی می‌شود مشکلات کمبود گاز خوراک تا پایان ماه برطرف شود انتظار می‌رود صادرات اوره توسط تولیدکنندگان ایرانی از سر گرفته شود.

کد خبر 39007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =