به گزارش بیدار بورس، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۸۰۳ دلار و ۵۶ سنت رسید. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۸۰۳ دلار و ۹۰ سنت رسید.
به گفته مارگارت یانگ، استراتژیست شرکت دیلی فارکس، ممکن است تقاضا برای دارایی امن و پوشش ریسک در برابر نوسانات بازار کمتر شود. با این حال به نظر می رسد روند کوتاه مدت طلا به سمت صعود مایل باشد و اولین سطح مقاومتی طلا در ۱۸۱۵ دلار و اولین سطح حمایتی در حدود ۱۷۹۰ دلار دیده می شود.
بازارهای سهام آسیایی پس از این که وال استریت ژورنال روز جمعه در سطح بالاتری بسته شد، روز دوشنبه صعودی شدند و شاخص دلار در برابر ارزهای رقیب ۰.۱ درصد رشد کرد.
نگرانیها نسبت به کرونای دلتا که بسیار مسریتر است و ممکن است روند احیای اقتصاد جهانی را مختل کند روند کاهش قیمت طلا را محدود کرد.
چین روز جمعه تصمیم گرفت اقتصادش را یک تریلیون یوان (۱۵۴ میلیارد دلار) تقویت کند که نشان دهنده مسیر ناهموار احیا است.
فعالان بازار منتظر انتشار آمار اقتصادی آمریکا شامل شاخص قیمت مصرف کننده در روز سه شنبه و همچنین اظهارات روزهای چهارشنبه و پنج شنبه جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا در برابر کنگره هستند تا روند سیاست پولی بانک مرکزی در ماهها و سالهای آینده را بررسی کنند.
بر اساس گزارش رویترز، تغییر لحن بانک مرکزی در ژوئن باعث شد طلا با بزرگترین کاهش قیمت ماهانه از سال ۲۰۱۶ به این طرف روبرو شود.
نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری طلا را افزایش داده و جذابیت سرمایه گذاری در این فلز ارزشمند را کمتر می کند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، به ۲۶ دلار و سه سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۲۸۰۰ دلار و ۵۸ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، ۱۰۹۵ دلار و ۸۰ سنت معامله شد.
نظر شما