به گزارش بیداربورس، انجمن تولیدکنندگان فولاد در نامهای به وزیر صنعت، پیشنهاداتی برای تولید در زنجیره فولاد در شرایط اضطراری کمبود برق ارائه داد و اعلام کرد در صورت تحقق وعده تخصیص ۲ هزار مگاوات ساعت، تولید ۴۰ درصدی با اشتغال حدود ۹۰ درصدی برقرار خواهد شد.
براساس این گزارش، برنامه تفصیلی انجمن فولاد برای تمام شرکتهای در لیه استانها تدوین شده و به نحوی است که در شرایط اضطراری کمبود برق، خسارات وارده به واحدهای تولیدی و اقتصاد ملی را کاهش میدهد و فضا برای ایفای تعهدات ضروری صادراتی شرکتها فراهم میسازد و به تنظیم بازار داخلی فولاد کمک می کند.
برنامه پیشنهادی بر اساس محدودیتهای فنی تولید و شرایط بازار
در برنامه پیشنهادی انجمن فولاد برای تولید زنجیره فولاد در شرایط اضطراری کمبود برق، محدودیتهای فنی تولید و همچنین شرایط بازار در هر حلقه از زنجیره فولاد درنظر گرفته شده و این برنامه بر اساس این دو مولفه تدوین شده است. حتی در کنار شرایط خاص هر شرکت، شرایط استانهای مختلف درنظر گرفته شده و در برخی رستهها با تقسیم شرکتها به دو گروه A و B، طوری این برنامه تنظیم شده که در استانهای مختلف مشکلی در تأمین نیازهای بازار صورت نگیرد.
علاوه بر این، میزان نیاز به تولیدات هر حلقه از زنجیره فولاد، مبنای برنامه پیشنهادی انجمن فولاد بوده و در محصولاتی که به آنها نیاز بیشتری دارد، تولید با توان مصرف برق بیشتری پیشنهاد شده است.
برنامه تولید برای رستههای مختلف زنجیره فولاد
- کنسانتره: تولید مستمر با ۵۰ درصد توان مصرفی
- گندله: تولید مستمر با ۵۰ درصد توان مصرفی
- آهن اسفنجی: تولید مستمر با ۶۰ درصد توان مصرفی
- اسلب: تولید مستمر با ۵۰ درصد توان مصرفی
- شمش به روش قوس الکتریکی:
گروه A از بامداد روز جمعه تا ساعت ۱۱ روز دوشنبه
گروه B از ساعت ۱۱ روز دوشنبه تا ساعت ۱۲ شب پنجشنبه
- شمش به روش القایی:
گروه A از بامداد روز جمعه تا ساعت ۱۱ روز دوشنبه
گروه B از ساعت ۱۱ روز دوشنبه تا ساعت ۱۲ شب پنجشنبه
- مقاطع تخت فولادی: تولید مستمر با توان مصرفی
- مقاطع طویل فولادی:
تولید با توان مصرفی از ساعت ۱۱ شب تا ۱۱ صبح (روزهای شنبه تا چهارشنبه)
تولید مستمر با توان مصرفی در تمام ساعت شبانه روز (روزهای پنجشنبه و جمعه)
نظر شما