به گزارش بیداربورس، داود منظور از شناسایی نحوه فعالیت سه شرکت فولادی خبر داد و گفت: این سه شرکت اقدام به معاملات صوری به طرفیت شرکت های کاغذی کرده بودند که با توجه به عدم معرفی ذی نفعان اصلی شرکت های صوری برای این سه شرکت پرونده قضایی تشکیل شد و محاسبه مالیات و وصول بدهی های معوق شرکت های صوری با تعهد شرکت های فولادی در پرداخت بدهی مالیاتی به استناد ماده ۱۸۲ قانون مالیاتهای مستقیم از سه شرکت فولادی فوق در حال اجرا است و پس از وصول اصل مالیاتها در مرحله وصول جرایم قرار دارد.
وی افزود: این سه شرکت فولادی طی سال های ۹۱ تا ۹۷، تعداد ۵۹۸ رکورد از مجموع معاملات اقتصادی را به مبلغ ۵.۷ هزار میلیارد تومان به طرفیت ۲۳۶ شرکت کاغذی در سامانه معاملات فصلی سازمان مالیاتی درج کردند که پس از رسیدگی در دادسرای جرایم اقتصادی و تعهد پرداخت پس از وصول ۲۹.۶ میلیارد تومان بابت اصل مالیات، ۲۸۶.۴ میلیارد تومان بابت مانده اصل و جرایم مالیاتی معاملات صوری و ۶۰ میلیارد تومان نیز بابت جرایم مالیات عملکرد و ارزش افزوده در جریان وصول قرار دارد.
منظور ادامه داد: مبارزه با فرار مالیاتی به ویژه شرکت های صوری از برنامه های مهم است و با هوشمند سازی بخش مهمی از فرارهای مالیاتی شرکت های صوری شناسایی و پرونده قضایی تشکیل شد. اسامی این شرکت ها نیز در فهرست سیاه سازمان قرار گرفت.
نظر شما