به گزارش بیداربورس، اعضای هیئت رئیسه تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی طی سالها ۹۰ تا ۹۹ با رای اعضای کمیسیون اقتصادی مشخص و طی آن علی خضریان به عنوان رئیس، مهدی طغیانی و غلامحسین رضوانی به عنوان نایب رئیس اول و دوم و سمیه محمودی به عنوان دبیر، انتخاب شدند.
بر اساس این گزارش، هیئت تحقیق و تفحص از زمان صدور احکام به مدت ۶ ماه فرصت دارد تا محورهای مورد تقاضا را بررسی و گزارش را به کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه کند. این گروه ۱۵ نفره که ۱۲ مرداد انتخاب شده اند شامل علی خضریان، مهدی باقری، نصرالله پژمانفر، غلامحسین رضوانی، روح الله ایزدخواه، البرز حسینی، مهدی شریفیان، سمیه محمودی، محسن فتحی، مهدی طغیانی، ناصر موسوی، اصغر سلیمی، انور حبیب زاده، محمد باقری بناب و محمد علیپور هستند.
براساس این گزارش، طبق مصوبه ۷ تیر سال جاری مجلس، مقرر شده تحقیق و تفحص از شستا طی سال های ۹۲ تا ۹۹ و با محورهای اصلی بررسی وضعیت مدیریت اقتصادی، مالی، اداری و حقوقی شستا و شرکت های زیرمجموعه انجام شود.
محورهای فرعی هم شامل بررسی مدیریت مالی و سرمایه گذاری شرکت های زیر مجموعه، فرایند خرید و فروش داخلی و خارجی، خرید و فروش دارایی ها و نحوه رعایت صرفه و صلاح شرکت، اجاره دارایی ها، اخذ وام و نحوه پرداخت به شرکت های تابعه، چگونگی انجام حواله های ارزی و ... و تخلفات ناشی از آن، بررسی نحوه انتصابات و بررسی تناسب ترکیب اعضاء هیات مدیره ها در برخی شرکت ها از لحاظ تحصیلات و تجربه کاری متناسب با فعالیت شرکت، نحوه بکار گیری مشاوران، عضویت همزمان اعضای هیات مدیره ها در شرکت های مختلف، ضوابط حقوق و مزایای معاونان، مشاوران و مدیران شرکت ها و تخلفات ناشی از آن است.
همچنین بررسی مدیریت بخش حقوقی شرکت های زیرمجموعه شستا و تعداد دعاوی حقوقی، فرایند دعاوی و نحوه صرف هزینههای وکالت و نتایج مالی دعاوی حقوقی به نفع شستا، بررسی انتصاب مدیران حقوقی متمرکز از طریق معاونت حقوقی شستا و اخراج کارشناسان حقوقی مستقل نیز در این طرح آمده است.
شستا دارای ۱۶۵ شرکت مدیریتی و ۶۵ شرکت غیرمدیریتی است و مجموع سرمایه آن از سال ۹۷ حدود ۵۷ هزار میلیارد تومان بود. همچنین درآمد سالانه آن ۳۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی می شود که با توجه به شرایط فعلی باید دو برابر باشد.
نظر شما