به گزارش بیدار بورس، زهرا سعیدی مبارکه، درباره آیین نامه اجرایی ماده (۲۵) قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و اقدامات مجلس در حوزه نظارت بر اجرای آن، گفت: این ماده قانونی و اجرای کامل آن به عنوان یکی از سه اولویت اصلی و مهم مجلس به ویژه کمیسیون صنایع و معادن است که پیگیری برای اجرای آن به صورت جدید در حال انجام است.
اصلاح خلاءهای قانونی
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: ریز متن این قانون به طور کامل در اختیار نمایندگان دوره دوازدهم مجلس قرار گرفته که امید میرود کارشناسان مربوط در این زمینه کمکهای خود را از نمایندگان دریغ نکنند تا در صورت نیاز، اصلاحات آن با همکاری و مشورت کارشناسان خبره و با تجربه انجام شود.
سعیدی مبارکه گفت: به طور قطع، هر گونه خلاء قانونی برای اجرای این ماده در دستور کار نمایندگان مجلس است تا با ظرفیتهای موجود مجلس جدید و همکاری دولت چهاردهم بتوان ظرفیتهای مطلوبی را برای استفاده از این قانون در کشور فراهم کرد.
مدیریت برق صنایع اولویت مهم مجلس
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه به لزوم تامین و اعمال مدیریت برای قطع نشدن برق صنایع مهم و اصلی در کشور اشاره کرد و توضیح داد: ضروری است مجلس به خصوص کمیسیون صنایع مدیریت خود را در حوزه انرژی و برق صنایع تقویت کند چرا که برق و تامین آن برای صنایع مهم و بنیادی در اولویت بوده و باید به آن اهمیت داده شود.
او در ادامه تاکید کرد: نمایندگان مجلس موضوع تامین برق صنایع را با نگاه و تاکید متفاوتی دنبال میکنند. امیدواریم از ظرفیتهای موجود کشور در بخش نیروگاهی بیش از پیش بهرهمند شده و آنها را مدیریت کنیم.
سعیدی مبارکه تاکید کرد: بهتر است ضمن شناسایی به موقع خلاءهای قانونی ماده (۲۵) قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، آنها را اصلاح کنیم تا صنایع بیشتر از این با قطعی برق آسیب نبینند.
تبعات قطعی برق صنایع
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: براساس ماده ۲۵ قانون بهبود محیط کسب و کار در زمان کمبود برق، واحدهای تولیدی صنعتی نباید در اولویت قطع برق قرار گیرند چرا که قطعی برق، علاوه بر وارد کردن خسارات جبران ناپذیر بر تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، موجب بیانگیزه شدن و ناامیدی فعالان اقتصادی میشود.
ایجاد بانک اطلاعاتی با بدنه کارشناسی قوی
او با بیان اینکه نمایندگان مجلس برای مدیریت مصرف و قطع نشدن برق صنایع مهم و اصلی کشور تلاش میکنند تا کمبود برق یا قطعی برق را مدیریت کنند، گفت: به نظر میرسد ایجاد یک بانک اطلاعاتی با بدنه کارشناسی بسیار قوی برای مدیریت برق در کشور یک ضرورت است تا ضمن اصلاح خلاءهای قانونی، به یک فهم مشترک در بحث سرمایهگذاری در این حوزه و همچنین ایجاد انگیزه برای سرمایهگذاران با استفاده از ظرفیتهای موجود این صنعت برسیم./سنا
نظر شما