وعده واریز سود سهام عدالت به ازای خالی شدن حساب بانکی!

بنابر اعلام سازمان بورس، در حال حاضر پرداخت سود سهام عدالت یا واریز اضافه سود این سهام انجام نمی‌شود و پیامک حاوی لینک دریافت سود سهام عدالت کلاهبرداری است.

به گزارش بیداربورس، تقریبا در چند ماه اخیر صفحه اقتصادی هر رسانه‌ای را که باز کنید یا اگر دوری در فضای مجازی بزنید حداقل یک مطلب با عنوان فریب پیامک جعلی سهام عدالت را نخورید به چشمتان خواهد خورد؛ هشدارهایی که البته در برخی مواقع خیلی هم مورد توجه قرار نمی‌گیرد!

در این بین هم سودجویان عقب نشینی نمی‌کنند و هر بار شگردهای جدید برای گرفتار کردن افراد به کار می‌گیرند.

گاهی از ضمانت کلمه اخبار برای تورهای پهن کرده خود استفاده می‌کنند و گاهی هم چهره دلسوزانه به خود می‌گیرند تا مبادا فردی از دریافت سود محروم بماند! سودجویان به ظاهر دلسوز که از کوچکترین فرصت در تمام استان‌ها استفاده می‌کنند.

سود سهام عدالت کلاهبرداری

کلاهبرداری


به طور مثال در واکنش به تازه‌ترین اقدام این سودجویان روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین اعلام کرد: اخیرا مطلبی توسط برخی اکانت‌های تلگرامی با موضوع سهام عدالت در حال بازنشر است، به اطلاع کلیه کاربران پیام‌رسان‌ها می‌رساند که این لینک حاوی بدافزار بوده و بعد از ورود به آن گوشی تلفن شما هک می‌شود.

۱۱ مرداد نیز سرهنگ کارآگاه علی حسینی رئیس پلیس فتا خوزستان گفته بود: شیادان سایبری با ارسال پیامکی تحت عنوان دریافت سود سهام عدالت، از کاربران درخواست ورود به لینک آلوده در پیامک را دارند. وقتی کاربر آن لینک را باز می‌کند به حساب بانکی وی دسترسی و اقدام به خالی کردن حساب او می‌کنند.

  • در حال حاضر واریز سود سهام عدالت انجام نمی شود

در همین راستا نیز سازمان بورس برای چندمین مرتبه اعلام کرد: در حال حاضر، پرداخت سود سهام عدالت یا واریز اضافه سود این سهام انجام نمی‌شود و افراد نباید مبلغی را برای دریافت سهام عدالت پرداخت کرد.

پیش از نیز مهدی حاجی وند مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: متاسفانه شاهد این هستیم که برخی از افراد با ارسال پیامک، تماس تلفنی، ایجاد لینک (مبنی بر این که روی این لینک بزنید یا نرم افزار مورد نظر را نصب کنید) اقدام به کلاهبرداری  با عنوان سود و ثبت نام سهام عدالت می‌کنند.

او افزود: سود سهام عدالت به صورت خودکار به شماره شبای بانکی ثبت شده در سامانه سجام واریز می‌شود و سهامداران  نباید برای دریافت سود سهام عدالت به سایت دیگری مراجعه کرده و برای دریافت سود سهام عدالت نباید هیچ‌گونه وجهی پرداخت کنند.

سازمان بورس نیز روز گذشته برای تاکید بیشتر در این خصوص مجدد اعلام کرد: پیامک حاوی لینک دریافت سود سهام عدالت کلاهبرداری است؛ هرگز اینگونه لینک‌ها را باز نکنید.

بنا به گفته مسئولان و اعلام سازمان بورس، در حال حاضر پرداخت سودی برای سهام عدالت انجام نمی‌شود سودی که اگر زمان واریز آن مشخص شود قطعا از طریق خبرگزاری‌های معتبر اطلاع رسانی خواهد شد بنابر این مشمولان دریافت سود سهام عدالت مراقب فرصت طلبان و شگردهای جدید آن‌ها در این زمینه باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کد خبر 33918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =