بازارهای موازی

  • مروری بر بازارهای موازی در هفته‌ای که گذشت 

    مروری بر بازارهای موازی در هفته‌ای که گذشت 

    در هفته ای که گذشت شاهد تحرکات کمرمق و روند نوسانی بازارسرمایه بودیم. به بهانه اتفاقات اخیر و حواشی ایجاد شده بر سر عرضه خودرو در بورس کالا، بورس تهران از روزهای اوج خود فاصله گرفت و شاهد خروج پول هر روزه در کنار کاهش ارزش معاملات خرد سهام بودیم به طوری که از ابتدای بهمن تاکنون بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان پول از سمت کدهای حقیقی از بازار خارج شده است. و این موضوع باعث شده تا سرمایه‌گذاران اعتماد خود را به سرمایه‌گذاری در سهام از دست بدهند و یک بلاتکلیفی شکل بگیرد که دلیل اصلی روند کاهشی متغیرها نیز همین موضوع اعلام شده و می¬توان گفت بورس فعلا بهانه کافی برای صعود قدرتمند خودرا بدست نیاورده است.

  • بورس در محدوده منطقی  

    بورس در محدوده منطقی  

    به گفته رییس هیات مدیره سبدگردان اقتصادبیدار ارزش معاملات بازار در سومین هفته از دی ماه به طور متوسط درهر روز ۱۰همت گزارش شد. ارزش معاملات در هر هفته نسبت به هفته قبل صعودی بوده به شکلی که در هفته های اخیر به ترتیب ۳.۳همت، ۴.۱همت، ۴.۸همت، ۶.۸همت و نهایتا ۷.۶همت ثبت شده است

  • دود سومدیریت‌ها در چشم مردم

    دود سومدیریت‌ها در چشم مردم

    بسیاری از افرادی که به سرمایه‌گذاری علاقه‌مند هستند، سرمایه‌ خود را در بازارهای موازی به کار می‌گیرند و بررسی تحولات بازار مسکن، طلا، خودرو و بورس نشان می‌دهد که این بازارها همواره در اقتصاد ایران موج‌ساز بوده‌اند. در واقع، نوسان در هر یک از این بازارها به سایر بخش‌های اقتصاد هم سرایت می‌کند. برخی تحلیلگران معتقدند، بازارهای مالی در سال ۱۴۰۰، کمتر از تورم بازدهی داشتند و بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری در انتهای سال ۱۴۰۱ را در میان‌جاماندگان رشدهای اخیر جستجو میکنند. بر این اساس نگاهی به بازارهای پر پتانسیل جهت سرمایه­گذاری خواهیم داشت.

  • مسکن؛ پابه‌پای بازارهای موازی

    مسکن؛ پابه‌پای بازارهای موازی

    آمار و ارقام نشان می‌دهد دوره‌ی اثرگذاری نرخ ارز بر بازارهای موازی از جمله مسکن کوتاه شده و به میزان رشد قیمت دلار با مقدار اندکی شدت و ضعف، بازار ملک نیز تاثیر می‌پذیرد.

  • آرامش قبل از طوفانِ دلار ؟!

    آرامش قبل از طوفانِ دلار ؟!

    الهام اسرعی در گفت و گو با بیداربورس گفت: در شرایطی به استقبال نیمه دوم آذر ماه میرویم که بازدهی بازار سرمایه با توجه به رشد سکه، طلا، ارز و سایر بازارهای موازی رشد چشمگیری نداشته و با اتمام فصل و زمان انتشار گزارشات میاندوره‌ای یا صورت‌های مالی ۹ ماهه باید منتظر ارائه گزارش و عملکرد تولید و فروش شرکتها و ارائه بودجه دولت در این مدت بود.

  • تورم خزنده در دارایی‌های بادوام و سرمایه‌ای!

    تورم خزنده در دارایی‌های بادوام و سرمایه‌ای!

    تورمی که الان در  ارز و طلا و بازار خودرو و مسکن و سایر کالاهای با دوام و سرمایه‌ای می‌بینیم تورمی است که چند ماه قبل با تشدید رشد نقدینگی اتفاق افتاد و اول کالاهای اساسی و خوراکی نظیر گوشت و مرغ و ماکارونی و ..را درنوردید و حالا به ارز و مسکن و خودرو رسیده است. 

  • دهن‌کجی بازارهای موازی به سیاست‌ حفظ ارزش پول ملی  

    دهن‌کجی بازارهای موازی به سیاست‌ حفظ ارزش پول ملی  

    بازارهای موازی با دهن کجی به سیاست‌های دولت مسیر خود را ادامه میدهند. از یک سو دلار در هفته اخیر از کانال ۳۴ هزار تومان به کانال ۳۶ هزار تومان صعود کرد و سکه امامی از مرز ۱۷ میلیون تومان گذشت. رکود هنوز در بازار مسکن دیده میشود و بازار سرمایه به عنوان مولدترین بازار در بین بازارهای موازی همچنان به دولت و سیاست‌های آن، بی‌اعتماد است.  

  • رقابت بازارهای موازی در جذب نقدینگی 

    رقابت بازارهای موازی در جذب نقدینگی 

    الهام اسرعی کارشناس بازار سرمایه در خصوص نقدینگی سرگردان بازار گفت: در هفته‌ای که گذشت، دلار بار دیگر وارد کانال 36 هزار تومان شد و سکه نیز به دنبال آن روند صعودی داشت. از سوی دیگر بازار سرمایه هم با رشدی10 درصدی همراه شد تا سرمایه‌گذاران را خشنود سازد، با این حال سوال اصلی اینجاست کدام بازار را باید برای جفظ سرمایه در مقابل تورم انتخاب کرد؟

  • تاثیر افت بازارهای موازی بر بورس

    تاثیر افت بازارهای موازی بر بورس

    بازار سرمایه این روزها به دلیل افت در سایر بازارهای موازی با کاهش در شاخص عملکردی روبرو شده است.

  • برجام با بازارها چه ‌می‌کند؟

    پیشبینی وضعیت بازارهای موازی؛

    برجام با بازارها چه ‌می‌کند؟

    این روزها میزان تورمی که در اقتصادایران وجود دارد برکسی پوشیده نیست و در همین راستا سرمایه‌داران به فکر این هستند که به هر طریقی ارزش پول خود را با سرمایه‌گذاری در بازاری مطمئن حفظ کنند. در سال‌های اخیر بازارهای موازی از جمله طلا، مسکن، دلار و ... روند صعودی را در پیش گرفته‌اند و در نتیجه نقدینگی‌ها را به سمت خود جذب کرده‌اند و محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری به حساب می‌آیند. در این گزارش قصد داریم به بررسی روند بازارهای موازی در ۵ سال گذشته و پیشبینی قیمت آن‌ها در آینده بپردازیم.

  • خبری در راه است؟

    خبر آمد

    خبری در راه است؟

    اعلام اخبار مربوط به تهیه یک متن نهایی برای توافقات برجام و سیگنال‌های مثبت در خصوص توافقات برجام، واکنش بازارهای موازی  به خصوص دلار را در پی داشت. اگرچه هنوز پاسخ نهایی از سوی طرفین اعلام نشده اما به نظر میرسد دلار به آینده توافقات به دیده مثبت نگاه میکند. 

  • حکایت این روزهای بورس: کاشت دانه‌های مرغوب در زمین نامرغوب

    مدیر سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری کاریزما عنوان کرد

    حکایت این روزهای بورس: کاشت دانه‌های مرغوب در زمین نامرغوب

    در حال حاضر سهام ارزنده بسیاری در بازار وجود دارد، اما تمایل نقدینگی ورود به بازارهایی نظیر مسکن، سکه، دلار و خودرو است و متأسفانه حکایت این روزهای بازارسرمایه شبیه دانه‌های مرغوبی است که در زمین نامرغوب کاشته می‌شود؛ البته سابقه نشان داده این روند ادامه‌دار نبوده و بازارسرمایه با تاخیر حرکت خود را آغاز می کند.

  • خروج سنگین پول حقیقی‌ها از بازار سرمایه

    خروج سنگین پول حقیقی‌ها از بازار سرمایه

    یک کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: در بازار هیچ گونه نقدینگی وجود ندارد و نقدینگی جدیدی هم وارد بازار نمی‌شود و هر روز شاهد خروج سنگین پول حقیقی‌ها هستیم.

  • پیش‌بینی بازار سهام و بررسی ریسک‌های پیش‌رو

    پیش‌بینی بازار سهام و بررسی ریسک‌های پیش‌رو

    بازار سرمایه ایران با چالش‌های متعددی روبرو شده، به‌گونه‌ای که پیش‌بینی از روند کوتاه‌مدت بازار به سادگی امکان‌پذیر نیست و این چالش‌ها برای سرمایه‌گذار فضای مبهم و اتخاذ تصمیمات محتاطانه را ایجاد کرده است.

  • چرا نقدینگی به سمت بازارهای موازی میرود؟

    رشد ۳۲درصدی قیمت مسکن نسبت به سال گذشته

    چرا نقدینگی به سمت بازارهای موازی میرود؟

    روند نزولی بازار سرمایه در کنار انتشار آمارهایی مبنی بر رشد بازارهای موازی به خصوص مسکن در هفته‌های گذشته، نشان از کوچ نقدینگی به بازارهای موازی میدهد، اما دلیل اصلی این اتفاق چیست؟

  • قطع‌نامه شورای حکام علیه ایران

    قطع‌نامه شورای حکام علیه ایران

    هفته گذشته آمریکا، انگلیس، آلمان، و فرانسه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کرده‌اند که در آن ایران به عدم همکاری کامل با آژانس متهم شده و این قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام با ۳۰ رای موافق، دو رای مخالف (روسیه و چین) و سه رای ممتنع (هند، لیبی و پاکستان) به تصویب رسیده است.

  • بورس جایگزین ملک و خودرو!

    بورس جایگزین ملک و خودرو!

    یک تحلیلگر بازار سرمایه بر این باور است که با توجه به رشد قیمتی که در همه کالاها وجود داشته، مردم با پس اندازهای کوچک نمیتوانند در ملک یا خودرو سرمایه گذاری کنند و گزینه های سرمایه گذاری به سپرده بانکی و طلا و سهام محدود شده است. بنابراین نقدینگی که در جامعه وجود دارد به سمت بازار سهام می آید.

  • بررسی روند بازارها در اردیبهشت ۱۴۰۱

    چرتکه اردیبهشت ماه؛

    بررسی روند بازارها در اردیبهشت ۱۴۰۱

    بیداربورس به بررسی روند بازاهای موازی و قیمت کالاهای اساسی در اردیبهشت ماه پرداخته است.

  • خروج پول حقیقی‌ها از صندوق‌های درآمد ثابت

    خروج پول حقیقی‌ها از صندوق‌های درآمد ثابت

    یکی از اتفاقات این روزها خروج پول حقیقی‌ها از صندوق‌های درآمد ثابت و سهامی است.

  • دلیل جهش بورس چیست؟

    دلیل جهش بورس چیست؟

    اکنون تزریق منابع به شرکت‌ها تنها ناشی از عوامل بنیادی نیست.

  • سود ۳۰ تا ۴۰ درصدی بورس در ۱۴۰۱

    سود ۳۰ تا ۴۰ درصدی بورس در ۱۴۰۱

    کارشناس بازار سرمایه به بررسی شرایط بازار سرمایه پرداخت.

  • بررسی بازدهی بازارهای موازی

    بررسی بازدهی بازارهای موازی

    پرونده بازارها در سال۱۴۰۰ به بایگانی رفت. بازار سهام که دو سال متوالی، یکه‌ تازی می‌ کرد، در آخرین سال قرن از رقبایش جاماند و سودی کمتر از ۳ درصد از آن سهامداران خود کرد.

  • بورس، بچه سرراهی دولت و مجلس

    بورس، بچه سرراهی دولت و مجلس

    شاخص کل بورس برای اولین بار قله دو میلیون واحد را فتح کرد. خبری که در ۱۲ مرداد ۹۹ در تالار شیشه‌ای جشن به پا کرد و دل سهامدارن را از خوشحالی آب کرد. اما عمر این خوشحالی خیلی کوتاه بود و تبدیل به غمی طولانی شد و حال حدود ۶۰۰ روز است که تالار شیشه‌ای روز خوش به خود ندیده و دل سهامدارن را خون کرده است. درست است که زخم بازار از اواخر دولت قبل سرباز کرد اما در دولت جدید خاک و خون به پا شد.

  • تاثیر مثبت اخذ مالیات از بازارهای موازی بر بورس 

    تاثیر مثبت اخذ مالیات از بازارهای موازی بر بورس 

    کارشناس بازار سرمایه به بررسی شرایط بازار سرمایه پرداخت.

  • بورس بازنده بازارهای موازی

    بورس بازنده بازارهای موازی

    شاخص کل پس از آنکه در هفته آخر آذر ماه به محدوده یک میلیون و ۲۹۰هزار واحد رسید با حمایت مواجه شد و خود را به مرز یک میلیون و ۴۰۰هزار واحد رساند. شاخص هم‌وزن هم در محدوده ۳۴۴هزار واحد حمایت شد و به ۳۶۸هزار واحد رسید و این به معنای رشد ۸.۵درصد شاخص کل و ۶.۹درصد شاخص هم‌وزن است.

  • «اظهارنظرهای غیرکارشناسانه» تزریق سم به بازارسرمایه است

    «اظهارنظرهای غیرکارشناسانه» تزریق سم به بازارسرمایه است

    سیاست‌های انضباط مالی بانک مرکزی در راستای ثابت نگه داشتن پایه پولی و کنترل نرخ بهره بانکی از جمله مواردی است که به رونق‌بخشی بازار سهام می‌انجامد.

  • بیشترین بازدهی بازار سرمایه نسبت به بازار های موازی تا پایان سال

    بیشترین بازدهی بازار سرمایه نسبت به بازار های موازی تا پایان سال

    یک کارشناس بازار سرمایه گفت: معاملات بورس تا پایان شهریور ماه همراه با نوسان خواهد بود اما طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، انتظار می‌رود بازار سرمایه در ۶ ماه دوم سال بیشترین بازدهی را نسبت به سایر بازارها در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

  • بررسی بازارهای موازی بورس

    بررسی بازارهای موازی بورس

    بررسی بازارهای موازی در هفته‌ای که گذشت را در بیداربورس مشاهده کنید.

  • بررسی بازارهای موازی بورس

    بررسی بازارهای موازی بورس

    بررسی بازارهای موازی در هفته‌ای که گذشت را در بیداربورس مشاهده کنید.

  • بررسی بازارهای موازی بورس

    بررسی بازارهای موازی بورس

    بررسی بازارهای موازی در هفته‌ای که گذشت را در بیداربورس مشاهده کنید.