-
هر مثبتی در بورس ناپایدار است!
کارشناس بازار سرمایه گفت: تا وقتی سیگنال اطمینانبخشی به بازار سرمایه مخابره نشود، هر مثبتی در بازار سهام ناپایدار است؛ مگر اینکه دولت بازدهی سرمایهگذاران را تضمین کند یا ریسکهای سیستماتیک کاهش یابد و مثلا خبر آتشبس در غزه اعلام گردد.
-
بورس تعطیل میشود؟
کارشناس بازار سرمایه گفت: امیدوارم تمام این اتفاقات ختم به خیر شده و روزهای خوش بازار برای سهامداران بازگردد زیرا در بازارز سهمهای ارزنده بسیاری وجود دارد که در بهترین قیمت و شرایط خود قرار دارد.
-
باز هم تدبیری برای کوتاهمدت
کارشناس بازار سرمایه گفت: در شرایط فعلی با توجه وجود ریسکهای ژئوپولیتیک، شرایط رکودی اقتصاد و کاهش شدید حاشیه سود شرکتهای بورسی، آیا افزایش ریسک صندوقهای درآمدثابت برای مثبت شدن بازار سهام، کار عاقلانهای است؟
-
بازار سرمایه مستعد رشد است
کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار سرمایه علیرغم تهدیدات بیرونی و ریسکهای متعدد، مستعد رشد است؛ هرچند فراهم شدن بستر این رشد میتواند کمی زمانبر شود؛ اما در نهایت میتوان امیدوار بود که در ادامه سال و با برطرف شدن موانع و ریسکهای موجود، بازار سرمایه روزهای بهتری را تجربه کند.
-
راهکاری برای متعادل شدن بورس
معاون سرمایهگذاری سبدگردان داناک گفت: اقدامات وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در کاهش فاصله میان نرخ نیما و بازار آزاد، کاهش هزینه برق برای صنایع، تغییر رویکرد نسبت به قطعی برق و گاز صنایع به رشد و پایداری سودآوری این صنایع کمک میکند. پذیرش FATF با تمام مشکلات و مخالفتهای داخلی میتواند گام بزرگی برای عملیات خارجی شرکتها باشد.
-
افزایش تعرفه برق صنایع، زیر ذره بین بیدار بورس
کارشناس حوزه انرژی گفت: بینی ما بر این است که در آیندهای بسیار نزدیک معیار مصرف انرژی و بهای کربن هم در قبوض برق به نحوی گنجانده شده و از مشترکین اخذ گردد!
-
نقش شرکتهای دانش بنیان در توسعه اقتصاد کشور چگونه است؟
صندوق نوآوری و شکوفایی با فراهم کردن امکان تامین مالی جمعی، پیگیری تسهیل در پذیرش و عرضه شرکتهای دانش بنیان در بازار سرمایه، پذیرش رکن ضامن در انتشار اوراق تامین مالی و تسهیل انتشار اوراق، مشارکت در تاسیس صندوق های سرمایه گذاری خصوصی و مخاطره آمیز ، مشارکت در طرحهای سرمایهگذاری و همچنین طراحی سایر ابزارهای سرمایهگذاری در حال حاضر حمایتهای متعددی به شرکتهای دانش بنیان ارایه میکند که بازار سرمایه میتواند به تسهیل و تعمیق ابزارهای فوق الذکر کمک شایانی کند.
-
پویایی بازار سرمایه با تجدید ارزیابی داراییها
عضو سابق ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفت: بازارسرمایه در سالهای گذشته آسیب بسیار زیادی از همین تصمیمات خلقالساعه دیده و اعتمادی که در سالهای ۹۹ به بازار سرمایه به وجود آمده بود؛ کاهش پیدا کرد. در نتیجه تمام تلاش ما این نبود که این اعتماد را برگردانیم، اما در بخشهایی از دولت این همراهی شکل نگرفت.
-
مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری آتیه اندیشان مس، جدیدترین وضعیت بازار و سهام مس را تشریح کرد؛
پیشتازی ارزش بازار سهام «فملی» در ۵ ماه اخیر
برآوردها نشان می دهد که شرکت ملی مس ایران در پنج ماهه اخیر به طور میانگین بیشترین ارزش بازار بورس اوراق بهادار را از آن خود کرده است.
-
سازمان بورس مدیر وسطباز نمیخواهد!
کارشناس بازار سرمایه گفت: وزیر اقتصاد از این اصطلاح استفاده کرد که "دکتر صیدی کت از تن در بیاورد"؛ بدان معنی که باید در میدان مبارزه برای دفاع از حقوق سرمایهگذار باشد. یعنی بورس مدیر وسط باز نیاز ندارد. باید در برابر مقررات ناشی از بخشی نگری ایستاد، چه بسا پشت این مقررات مثل دولت قبل، برخی وزرا یا نمایندگان مجلس باشند.
-
کارشناس بازار سرمایه تشریح کرد:
آیا تغییر ناخدا، کشتی به گل نشسته بورس را به ساحل میرساند
سهیلا نقیپور گفت: تغییر رئیس سازمان بورس شاید بیشتر جنبه روانی داشته باشد و باید برای تغییر اساسی در شرایط بازار بورس منتظر حل مشکلات اصلی و بنیادی باشیم.
-
تاثیر استعفای مجید عشقی و تغییر ریاست سازمان بورس بر بازار سرمایه
کارشناس بازار سرمایه گفت: انتظار میرود با بازنگری قوانین و مقررات، شرایطی ایجاد شود که احتمال هرگونه سوءاستفاده احتمالی توسط مدیران بازار سرمایه به صفر برسد.
-
تقویت سمت تقاضا با انتشار اوراق تبعی
بررسی وضعیت بازار سهام با احسانرضاپور کارشناس بازار سرمایه
-
مدیر صندوقهای کارگزاری اقتصاد بیدار تشریح کرد:
ضریب اهرمی صندوقهای اهرمی به چه معناست؟
امیر ندیری گفت: موافق کاهش ضریب اهرمی صندوقها نیستم؛ در حال حاضر در بازار صندوقهایی با ضریب اهرمی ۱.۵ الی ۳ داریم که سرمایهگذاران با توجه به استراتژیهای خود، اقدام به انتخاب یکی از صندوقها برای سرمایهگذاری میکنند.
-
پیش شرط حرکت مستمر بازار سرمایه چیست
اولین پیش شرط حرکت مستمر بازار سرمایه، رفع تنشهای سیاسی و برقراری ثبات و آرامش در منطقه است. بعد از آن اقداماتی برای افزایش سودآوری شرکتها میتواند موثر باشد.
-
انتشار اوراق تبعی، بهترین تصمیم در مقطع فعلی
بررسی وضعیت بازار سهام با "محمدعلی کمالی" کارشناس بازار سرمایه
-
خروج سنگین نقدینگی از بازار سرمایه، از ترس جنگ نیست!
کارشناس بازار سرمایه گفت: در این مدت شاهد خروج اکثریت سهامداران حقیقی از بازار سرمایه بودهایم که علت اصلی آن هم، سیاستگذاریهای نادرستی مثل قیمتگذاری دستوری، افزایش نرخ خوراک و... بوده که باعث افزایش هزینههای تولید و کاهش سوددهی شرکتها و بالا ماندن نسبت P/E بازار سرمایه شده است.
-
تنوعبخشی به سبد سرمایهگذاریها؛ راهکاری برای مدیریت ریسک در شرایط غیرقابل پیشبینی
کارشناس بازار سرمایه گفت: در چنین مواقعی و با وجود شرایط غیرقابل پیشبینی برای مدیریت ریسک موجود، سرمایهگذاران میتوانند با متنوعسازی پورتفوی خود و تقسیمبندی کلاسهای دارایی از جمله صندوقهای درآمد ثابت، صندوقهای طلا، صندوقهای سرمایهگذاری سهامی و... آرامش خاطری را برای خود به ارمغان بیاورند.
-
پادکست؛
در باب بازار ناخوش احوالی که اولویت هیچکس نیست/آیا با تغییر رئیس سازمان بورس، ورق برمیگردد؟
بررسی وضعیت بازار سهام با هابیل خاوری، کارشناس بازار سرمایه
-
پالسهای مثبتی برای افزایش خوشبینی به رشد بورس
کارشناس بازار سرمایه گفت: با توجه به خبرها و خوشبینی به افزایش حاشیه سود صنایع که طی یکسال اخیر دستخوش کاهش شده بود؛ میتوان امیدوار بود صنعت خودرو، پتروشیمی و پالایشی بعنوان لیدرهای بازار، حرکت بازار سرمایه را استارت بزنند و تا پایان سال، شاهد رشد دلچسب این بازار باشیم.
-
نگاهی به آثار و تبعات مصوبه نرخ خوراک و گاز صنایع؛ از ابلاغ تا ابطال
کارشناس بازار سرمایه گفت: مصوبه نرخ خوراک و گاز صنایع برای بازار سرمایه بهای سنگینی داشت؛ هم شفافیت بازار را زیر سوال برد و از اعتماد سهامداران سو استفاده شد و هم به شرکتهای اورهساز و متانولساز آسیب زد؛ در شرایط نرخ تسعیر ارز۲۸۵۰۰، مصوبه نرخ خوراک زمینهساز کاهش دامنه درآمد عملیاتی در کنار رشد بهای تمام شده شرکتها بود.
-
تاثیر انتخابات آمریکا بر بازارهای جهانی
کارشناس بازار سرمایه گفت: در ماههای پیش رو و با توجه به نتایج نظرسنجیهای انتخاباتی در آمریکا شاهد نوسان در بازارهای جهانی خواهیم بود که البته شرایط اختصاصی چین نیز در این میان و گزارشهای اقتصادی آن به این نوسانات خواهد افزود.
-
یک دلیل بنیادی برای میل بورس به سکون
کارشناس بازار سرمایه گفت: نگاهی به بازار در گروههای مختلف براساس صورتهای مالی ۱۲ ماهه و گزارشهای فصل بهار، حاکی از کاهش سود درعمده صنایع از جمله پالایشیها، پتروشیمیها ، داروییها و فولادیهاست.
-
به رسمیت شناختن بخش خصوصی توسط دولت؛ تنها گام ضروری برای حمایت از بورس
کارشناس بازار سرمایه گفت: حمایت از بازار سرمایه نیاز به اقدام خاصی از سوی دولت ندارد؛ تلاش سیاستگذاران برای رونق تولید در کشور و همچنین رشد اقتصادی، خود به خود به افزایش سودآوری شرکتها و رشد بازار سرمایه هم کمک خواهد کرد.
-
خوشبینی به تضعیف عرضهها و رشد ملایم بازار سرمایه
کارشناس بازار سرمایه گفت: انتظار میرود در سه ماهه آینده بازار سرمایه بتواند حرکت رو به بالا داشته و به سقف تاریخی خود برسد.
-
سیمانیها چشم به راه رشد سودآوری در نیمه دوم سال
کارشناس صنعت سیمان گفت: پیشبینی میشود سودآوری شرکتهای سیمانی در نیمه دوم سال بهتر از سال قبل باشد و سیمانیها سودهای مناسبتری محقق کنند.
-
پادکست؛
اولین گام دولت جدید در حمایت از بورس چه باید باشد؟
سیدجواد درواری، کارشناس بازار سرمایه پاسخ میدهد.
-
چشم بورسیها به برنامههای اقتصادی دولت جدید
کارشناس بازار سرمایه گفت:بازار سرمایه تا اواسط مردادماه در شرایط رکودی به سر خواهد برد؛ البته اینکه چه اشخاصی در کابینه دولت جدید قرار خواهند گرفت و مخصوصا، سکاندار بخش اقتصادی کشور خواهند شد.
-
هیجانی ناشی از امید به تغییرات اقتصادی
کارشناس بازار سرمایه گفت: بعد از مشخص شدن نتیجه انتخابات، تحت تاثیر امید به تغییرات اقتصادی، فضای بازار سرمایه هم مثبت شد و ارزش معاملات افزایش یافت؛ اما واقعیت این است که فعلاً تغییری در شرایط اقتصادی کشور ما رخ نداده و هر تغییری منوط به روی کار آمدن تیم اقتصادی دولت جدید خواهد بود و این امر هم حدود دو ماهی زمان خواهد برد.
-
یک کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد:
تداوم روند متعادل و اصلاحی بورس تا استقرار دولت جدید
نقیپور گفت: بازار سرمایه طی ۲ الی ۳ ماه آینده (تا شروع دولت جدید) میتواند روند متعادل و کمی حتی اصلاحی داشته باشد.